cropped-olga-logo.png

T'agradaria recuperar la silueta per tornar a veure't estupenda amb teu vestit preferit, el pantaló que tant t'agrada o amb qualsevol roba que et posis?

Elimina el greix localitzat i reafirma la pell a la zona que més et preocupa: abdomen, malucs, flancs o cames, amb l’exclusiu tractament Cryo Cool Med.

Els dipòsits de greix en algunes zones ‘rebels’ són resultat dels canvis hormonals, dels hàbits de vida que tenim, de l’edat, de l’estrès,…

Has provat dietes i exercicis, però no aconsegueixes que aquest greix localitzat desaparegui.

Afortunadament avui en dia hi ha més alternatives, i una de les més eficaces i avançades és la Criolipolisis “CRYO COOL MED

QUÈ ÉS LA CRIOLIPOLISIS?

La criolipòlisi és una gran alternativa a la liposucció i la seva aplicació permet eliminar fins a un 30% de greix acumulat a cada sessió. Aquest tractament es basa en l’aplicació de baixes temperatures a zones concretes del cos per afavorir, per vies naturals, l’eliminació dels greixos acumulats sense que altres teixits es vegin afectats.
 
És l’alternativa menys invasiva i indolora per a una reducció de greix corporal eficaç. Si vols perdre el greix localitzat, és el mètode més eficaç del mercat, tant per tecnologia com per resultats.


Patent mundial Heat Cold d'emissió calor-fred, CRYOLOGIE


Remodela el teu cos en només una sessió de 45-75 minuts.


Congela el greix a -11º graus sense fer malbé el teixit.


Redueix entre 1-2 talles amb un mètode mínimament invasiu.


Tracta diverses zones: abdomen, flancs, braços, cuixes, cartutxeres.

La millor opció per reduir el greix localitzat en zones 'rebels' sense cirurgia

Per què Cryo Cool Med?

beneficis cryo retallat 2

Comença ara el tractament amb Cryo Cool Med i estigues a punt per l'estiu!

Com pots veure són molts els BENEFICIS de la criolipòlisi amb CRYO COOL MED.

Però no et volem explicar més, sinó demostrar-t’ho.

I per això hem creat el PACK CRYO3, perquè volem que comprovis tu mateixa l’eficàcia de la criolipòlisi i comencis a veure’t estupenda com més aviat millor.

Reserva avui el teu per nomès 260€ (preu habitual 400€)

Omple el formulari i contactarem amb tu per a agendar el teu Pack CRYO3

(*) Oferta limitada, nomès per les 15 primeres reserves

Olga Guasch

Hola, sóc l’Olga de Centre Estètica Olga Guasch

Centre especialitzat en el benestar

Ubicat al cor de Vilafranca desde el 2002, ens hem anat actualitzant en tractaments i tecnologia per oferir els millors serveis als seus clients.
 
Hem estat pioners en portar el servei de depilació làser a Vilafranca. 
 
Ens hem especialitzat en tot tipus de tractaments facials, corporals (reductors i reafirmants), depilació làser, drenatge i massatges.
 
Hem buscat massatges innovadors com el quiro-lomi, kobido, combinats amb diferents teràpies com la aromaterapia , vinoterapia, xocolaterapia o algoterapia.

Com és una Sessió de Cryo Cool Med?

Al següent vídeo, et mostrem com funciona Cryo Cool Med perquè perdis el greix localitzat en nomès 3 sessions

cryocoolmed logo

Què opinen de nosaltres?

Ho recomano totalment
És un bon centre molt complert on hi pots fer-te diferents tractaments. En el meu cas hi repeteixo, primer un diagnòstic i un pressupost del que necessito i després un fantàstic tractament amb bons resultats. Ho recomano totalment.

T'ho recomano 100%
Tractaments increïbles i un tracte immillorable! Combinació perfecta!!! Si encara no ho has provat, t’ho recomano!😉

Desconexió total!
Experiències increïbles!!!! Estones de relax i desconnexió total! Amb mans experimentades i bon tracte; la combinació perfecte ;-)"

L'Olga és un encant!
En el meu cas m'estic fent la depilació laser de diode, vam arribar a un acord econòmic i estic supercontenta. Amb una sola sessió ja m'hi vaig notar molt, doncs els pèls van desaparèixer! I l'Olga és un encant de persona!

Olga és una gran professional. Des de la primera sessió noto que tinc menys pèl! Ella et fa sentir molt còmoda, com a casa!

Olga és encantadora, et tracta super bé i entén a la perfecció allò que vols i allò que necessites. Encantada amb els tractaments que té i sens dubte ho recomano a tothom.

Positiu: Qualitat, Neteja, Preu, Professionalisme, Puntualitat 100% Recomanable per neteja, professionalitat i bon servei. Serveis: Depilació amb cera, Pedicura

¡Fantàstic el servei que donen i Olga un 10! Sempre pendent i amb la màxima atenció perquè et sentis super còmoda. Recomanat al 100%


Patent mundial Heat Cold d'emissió calor-fred, CRYOLOGIE


Remodela el teu cos en només una sessió de 45-75 minuts.


Congela el greix a -11º graus sense fer malbé el teixit.


Redueix entre 1-2 talles amb un mètode mínimament invasiu.


Tracta diverses zones: abdomen, flancs, braços, cuixes, cartutxeres.

T'aclarim tots els dubtes que puguis tenir sobre la CRIOLIPÒLIS

En funció de la profunditat del teixit adipós i de la reducció desitjada, poden fer falta entre 1 i 3 sessions i consisteixen en realitzar aquest tractament entre dues i tres vegades a la mateixa zona, amb un interval de quaranta-cinc dies entre dues sessions, per tal d’aconseguir una major reducció del greix a la zona tractada i aconseguint fins a un 30% d’eliminació d’aquesta per sessió, amb uns resultats òptims després de tan sols dos mesos.

Les diferències d’aquesta tècnica medicoestètica amb altres tractaments de reducció localitzada són:

 • Amb la criolipolisis el fred ataca de forma selectiva i controlada només a les cèl·lules grasses, mentre que altres tècniques poden fer mal també als teixits adjacents.
 • Permet eliminar, de forma personalitzada, les zones de greix localitzat a partir d’un estudi global de cada pacient per a una transformació total del seu cos.
 • És una tècnica que prioritza la integritat del teixit tractat, millorant altres tecnologies existents en el mercat. i s’adapta a una major quantitat de zones a tractar: ​​l’abdomen, els flancs, el greix localitzat de l’esquena, la cara interna de la cuixa i els braços.

 

Aquest tractament es basa fonamentalment en una unitat de control amb un aplicador que conté uns panells de refredament i que està especialment dissenyat per a exercir una suau pressió de buit a la zona a tractar exposant les cèl·lules grasses a una reducció de temperatura precisa i controlada per eliminar sense danyar els teixits adjacents.

Les cèl·lules grasses exposades al fred són eliminades gradualment a través del procés metabòlic normal del cos i d’una forma natural.

NO. Després del tractament es pot realitzar sense cap mena de problema l’activitat diària habitual. Sí que es recomana una dieta saludable i ingesta diària de líquids.

Tecnologia patentada per BECO MEDICAL. Facilita el refredament d’un nombre més gran d’adipòcits (cèl·lules grasses), en comparativa a tractaments convencionals per una combinació d’aplicació inicial de calor i posterior fred.

Altres dels avantatges dels avantatges del sistema Cryologie és l’aplicació durant el tractament de pressió variable automàtica evitarà laparició dhematoma i dolor durant la sessió.

El refredament selectiu, destrucció, metabolització i eliminació natural de les cèl·lules de greix sense afecció a altres teixits circumdants.

El fred és un tractament totalment natural que augmenta l’eficàcia respecte a altres tecnologies, ja que no són tan dependents del medi de conducció i penetració.

La criopòlisi és un mètode eficaç, segur, no invasiu i indolor amb resultats fins a un 30% per sessió d’eliminació del teixit gras.

 • Sistema mans lliures.
 • Màxima rendibilitat en temps de sessió per al pacient.
 • 2 àrees de tractament d’aplicació simultània.
 • Tecnologia patentada antihematoma contrastada i eficaç.
 • Tecnologia eficaç en adipositats localitzades edematoses i fibrosades.
 • Màquina de criolipolisi i remodelació corporal per termo contrast.
 • Aplicadors ergonòmics.
 • Cobertura de qualsevol àrea anatòmica facial i corporal.

El tractament amb Cryo Cool Med está particularment indicat per adipositats localitzades i no obesitat general. S’utilitza per reduir zones de greix localitzat que persisteixen malgrat la dieta i l’exercici: Abdomen, Glutis, Flancs lumbars, Cintura, Esquena, Braços, Malucs i Cartutxeres.

On som?

Hores concertades amb cita prèvia

esteticaolgaguasch@yahoo.es

Carrer de Santa Clara 8-10. Entresòl 08720 Vilafranca del Penedès

Ves al contingut