cropped-olga-logo.png

JA TENIM L'ESTIU A TOCAR!😎

Tonifica i reafirma glutis, cames i abdomen sense estrictes dietes ni avorrides sessions de gimnàs

DESCOBREIX EMSculpt®
ARA amb el 50% de DESCOMPTE!

La tecnología més avançada del moment per a reafirmar i tonificar la teva figura de forma ràpida i segura.

Coneixem els excel·lents resultats que s’obtenen amb aquesta tecnologia, per això volem que la puguis provar i gaudir amb aquesta promoció😉

10 sessions d’EMSculpt per nomès 199€ 

(preu habitual 400€)

BENEFICIS DEL TRACTAMENT

TENS CLAR QUE TOTS AQUESTS BENEFICIS SÓN 'SENSE ESFORÇ', NO? 😉

BENEFICIS DEL TRACTAMENT

TENS CLAR QUE TOTS AQUESTS BENEFICIS SÓN 'SENSE ESFORÇ', NO? 😉

AQUESTES SESSIONS SÓN PER A TU SI...

COM ÉS UNA SESSIÓ EMSculpt®?

Mentre reposes relaxadament a la camilla, et col.locarem el dispositiu sobre la zona a treballar i et taparem per a que estiguis còmode, l’únic que percebràs és una sensació de ‘formigueig’ provocada per les pròpies contraccions musculars.
 
Es tracta d’un dispositiu d’última generació que aplica Energía Electromagnètica Focalitzada d’ Alta Intensitat, HIFEM ® (High-Intensity Focused Electromagnetic). 
 
Cada sessió dura aproximadament 30 minuts.
 
(Tot i que els resultats són visibles desde la primera sessió, es recomanen almenys 4 sessions per a obtenir resultats òptims.)
Olga Guasch

Hola, sóc l’Olga de Centre Estètica Olga Guasch

Centre especialitzat en el benestar

Ubicat al cor de Vilafranca desde el 2002, ens hem anat actualitzant en tractaments i tecnologia per oferir els millors serveis als seus clients.
 
Hem estat pioners en portar el servei de depilació làser a Vilafranca. 
 
Ens hem especialitzat en tot tipus de tractaments facials, corporals (reductors i reafirmants), depilació làser, drenatge i massatges.
 
Hem buscat massatges innovadors com el quiro-lomi, kobido, combinats amb diferents teràpies com la aromaterapia , vinoterapia, xocolaterapia o algoterapia.

Què opinen de nosaltres?

Ho recomano totalment
És un bon centre molt complert on hi pots fer-te diferents tractaments. En el meu cas hi repeteixo, primer un diagnòstic i un pressupost del que necessito i després un fantàstic tractament amb bons resultats. Ho recomano totalment.

T'ho recomano 100%
Tractaments increïbles i un tracte immillorable! Combinació perfecta!!! Si encara no ho has provat, t’ho recomano!😉

Desconexió total!
Experiències increïbles!!!! Estones de relax i desconnexió total! Amb mans experimentades i bon tracte; la combinació perfecte ;-)"

L'Olga és un encant!
En el meu cas m'estic fent la depilació laser de diode, vam arribar a un acord econòmic i estic supercontenta. Amb una sola sessió ja m'hi vaig notar molt, doncs els pèls van desaparèixer! I l'Olga és un encant de persona!

Olga és una gran professional. Des de la primera sessió noto que tinc menys pèl! Ella et fa sentir molt còmoda, com a casa!

Olga és encantadora, et tracta super bé i entén a la perfecció allò que vols i allò que necessites. Encantada amb els tractaments que té i sens dubte ho recomano a tothom.

Positiu: Qualitat, Neteja, Preu, Professionalisme, Puntualitat 100% Recomanable per neteja, professionalitat i bon servei. Serveis: Depilació amb cera, Pedicura

¡Fantàstic el servei que donen i Olga un 10! Sempre pendent i amb la màxima atenció perquè et sentis super còmoda. Recomanat al 100%

LES XIFRES D'EMSculpt®

Els estudis clínics realitzats per a comprovar l’eficacia del tractament han demostrat els següents resultats a les zones tractades:
0 %
Reducció de greix localitzat pel tractament
0 %
Tonifica i reafirma els glutis
0 %
Augment de la massa muscular
0
Contraccions musculars a cada sessió

On som?

Hores concertades amb cita prèvia

esteticaolgaguasch@yahoo.es

Carrer de Santa Clara 8-10. Entresòl 08720 Vilafranca del Penedès

cropped-olga-logo.png

Reserva el teu Pack EMSculpt al 50%

(*) El responsable del tractament Estètica Olga Guasch SL, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i Consell d’Europa, l’informa que les seves dades personals seran tractades per a la gestió administrativa, comptable, la prestació del servei ofert per Estètica Olga Guasch, així com promoció de productes. La teva legitimació es realitza a través del consentiment. No se cediran a tercers, excepte per obligació legal, o per al tractament comptable i fiscal, mitjançant un contracte de Prestació de Serveis entre el Responsable del Tractament i l’encarregat del tractament, podent exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació a olga@esteticaolgaguasch.com

Estètica Olga Guasch S.L. (CIF 77312422S) 08720,Vilafranca del Penedès, BARCELONA.
 
Ves al contingut