Depilació DEFINITVA! Axiles + Engonal per 50€

cropped-olga-logo.png

COMENÇA A PREPARAR-TE PEL PROPER ESTIU

Oblida't de les "gillettes", de la cera, de les cremes depilatòries i sobretot d'haver de depilar-te cada mes.

Descobreix com eliminar per sempre els pèls que no vols al teu cos de la manera més ràpida, eficaç i indolora, i gaudeix d'una pell llisa i fina durant tot l'any.

Et presentem el Làser de Diode Coolite Evo ©
Aprofita la oferta que hem preparat per a que puguis provar-lo

BENEFICIS DEL LÀSER de DIODE COOLITE EVO

Olga Guasch

Hola, sóc l’Olga de Centre Estètica Olga Guasch

Centre especialitzat en el benestar

Ubicat al cor de Vilafranca desde el 2002, ens hem anat actualitzant en tractaments i tecnologia per oferir els millors serveis als seus clients.
 
Hem estat pioners en portar el servei de depilació làser a Vilafranca. 
 
Ens hem especialitzat en tot tipus de tractaments facials, corporals (reductors i reafirmants), depilació làser, drenatge i massatges.
 
Hem buscat massatges innovadors com el quiro-lomi, kobido, combinats amb diferents teràpies com la aromaterapia , vinoterapia, xocolaterapia o algoterapia.

 Algunes de les nostres tarifes i zones (sessió)

Axiles + Engonals: 50€ (60€)

Engonals: 30€ 

Axiles: 30€

Mitges Cames + Axiles + Engonals: 120€ (150€)

Cames Senceres + Axiles + Engonals: 150€ (180€)

Quan facis la reserva, selecciona la Zona que vols.

Què opinen de nosaltres?

Ho recomano totalment
És un bon centre molt complert on hi pots fer-te diferents tractaments. En el meu cas hi repeteixo, primer un diagnòstic i un pressupost del que necessito i després un fantàstic tractament amb bons resultats. Ho recomano totalment.

T'ho recomano 100%
Tractaments increïbles i un tracte immillorable! Combinació perfecta!!! Si encara no ho has provat, t’ho recomano!😉

Desconexió total!
Experiències increïbles!!!! Estones de relax i desconnexió total! Amb mans experimentades i bon tracte; la combinació perfecte ;-)"

L'Olga és un encant!
En el meu cas m'estic fent la depilació laser de diode, vam arribar a un acord econòmic i estic supercontenta. Amb una sola sessió ja m'hi vaig notar molt, doncs els pèls van desaparèixer! I l'Olga és un encant de persona!

Olga és una gran professional. Des de la primera sessió noto que tinc menys pèl! Ella et fa sentir molt còmoda, com a casa!

Olga és encantadora, et tracta super bé i entén a la perfecció allò que vols i allò que necessites. Encantada amb els tractaments que té i sens dubte ho recomano a tothom.

Positiu: Qualitat, Neteja, Preu, Professionalisme, Puntualitat 100% Recomanable per neteja, professionalitat i bon servei. Serveis: Depilació amb cera, Pedicura

¡Fantàstic el servei que donen i Olga un 10! Sempre pendent i amb la màxima atenció perquè et sentis super còmoda. Recomanat al 100%

COM ÉS UNA SESSIÓ de Depilació amb Coolite EVO?

Es fa un diagnòstic de la pell per saber quin fototip és i mirem les característiques del pèl (dos factors importants a l’hora de realitzar la sessió amb la màxima efectivitat).
 
Seguidament marquem la zona a realitzar el làser i posem un gel a la pell, marquem els paràmetres adequats a l’aparell del làser i comencem a fer els dispars en zones marcades.
Un cop hem acabat de fer el làser posem un gel regenerador amb aloe vera i recomanem hidratar bé la pell a casa dia i nit durant una setmana.
 
Per a uns resultats òptims es necessiten entre 5 i 8 sessions (en funció de la pell de cadascú ), amb un interval de 2 mesos entre sessió i sessió
 
 

On som?

Hores concertades amb cita prèvia

esteticaolgaguasch@yahoo.es

Carrer de Santa Clara 8-10. Entresòl 08720 Vilafranca del Penedès

cropped-olga-logo.png

Reserva la teva sessió de depilació Coolite EVO

(*) El responsable del tractament Estètica Olga Guasch SL, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i Consell d’Europa, l’informa que les seves dades personals seran tractades per a la gestió administrativa, comptable, la prestació del servei ofert per Estètica Olga Guasch, així com promoció de productes. La teva legitimació es realitza a través del consentiment. No se cediran a tercers, excepte per obligació legal, o per al tractament comptable i fiscal, mitjançant un contracte de Prestació de Serveis entre el Responsable del Tractament i l’encarregat del tractament, podent exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació a olga@esteticaolgaguasch.com

Estètica Olga Guasch S.L. (CIF 77312422S) 08720,Vilafranca del Penedès, BARCELONA.
 
Ves al contingut